Wat zijn bevindingen?

Een bevinding is een bepaalde waarneming die bijvoorbeeld tijdens een inspectie wordt gedaan. Met Gappless kunnen bevindingen eenvoudig vastgelegd worden. Aan elke registratie kunnen algemene bevindingen toegevoegd worden. Daarnaast is het mogelijk om bevindingen toe te voegen aan de vragen van een registratie. Bevindingen kunnen zowel in de app als in de inbox aan registraties toegevoegd worden. Bevindingen kunnen ook verplicht gesteld worden.

Een (algemene) bevinding kan aan een registratie toegevoegd worden door de bevinding te omschrijven in een tekstveld. Ter verduidelijking kunnen er foto’s toegevoegd worden. Bevindingen kunnen toegewezen worden aan vooraf gedefinieerde bevindingstypes, zoals Afwijking en Restpunt. In het webportaal kunnen bevindingen vervolgens gefilterd worden op type om bijvoorbeeld een overzicht te creëren van openstaande restpunten.

Onderstaand schema geeft aan hoe de functionaliteit gebruikt kan worden. Klik op de links voor meer informatie.

1. Touchform editor
1.1
Bepaal of er algemene bevindingen aan een registratie toegevoegd moeten kunnen worden
1.2
Bepaal of er bevindingen aan de vragen van een registratie toegevoegd moeten kunnen worden

2. Configuratie
Maak bevindingstypes aan

3. Mobiele app
Voeg bevindingen toe aan een registratie

4. Inbox registraties
Controleer de toegevoegde bevindingen
Volg een bevinding op met een melding