Kaart

Inhoud

Kaart

Uitgezoomd Ingezoomd
Kaart Kaart ingezoomd

Kaart geeft een visueel overzicht van alle ingestuurde registraties die voorzien zijn van een GPS-locatie. Door de registraties op een kaart te tonen krijgt u een duidelijk beeld van waar activiteiten uitgevoerd zijn, hoeveel registraties er gemaakt zijn en wat de status van deze registraties is. U kunt de kaart ook gebruiken om registraties op te zoeken en te openen om deze vervolgens te beoordelen.

Registraties worden op de kaart weergegeven door middel van pinnen. Deze pinnen kunnen verschillende kleuren hebben. De kleur van een pin geeft de status van een registratie weer:

Als u op een pin klikt, dan verschijnt er een pop-up waarin het registratie ID, de naam van de activiteit en de status weergegeven wordt. Als u hierop klikt, dan wordt de registratie vervolgens geopend in een nieuw tabblad in de browser.

Afhankelijk van het zoomniveau kunnen registraties samengevoegd zijn en weergegeven worden in clusters. Het getal dat getoond wordt in een cluster geeft het aantal ontvangen registraties weer van activiteiten die in het gebied van een cluster uitgevoerd zijn. Er kan ingezoomd worden door linksbovenin op de plus te klikken of door op een cluster te klikken. Hoe meer er ingezoomd wordt, hoe meer deze clusters opgedeeld worden in kleinere clusters en losse registraties. Registraties die dezelfde GPS-locatie hebben blijven geclusterd weergegeven worden. Als u hier de losse registraties van wilt zien, dan klikt u op het cluster. Bij het uitzoomen zullen losse registraties en kleine clusters steeds meer samengevoegd worden tot grotere clusters.

Rechtsbovenin wordt een knop weergegeven waarmee een ander laagtype geselecteerd kan worden. Er kan gekozen worden uit Kaart en Satelliet.