Mijn Projecten

Omschrijving

Mijn projecten

Mijn projecten is het beginscherm op projectniveau. Hier worden alle lopende projecten en projecten met de status Concept weergegeven waar u toegang toe hebt. De projecten worden als tegels op het scherm getoond. Klik op een tegel om een project te openen. Als u een project geopend hebt en u klikt op het -icoon rechtsbovenin, dan gaat u weer terug naar dit scherm. In de tab Projectenoverzicht worden de projecten in een grid weergegeven.

In dit scherm kunnen ook nieuwe projecten aangemaakt worden. Klik hiervoor op Nieuw project en vul de gegevens in. Om een nieuw project aan te kunnen maken, dient er een bedrijfsrol aan uw gebruikersaccount toegevoegd te zijn.