Het webportaal heeft een hiërarchische structuur en bestaat uit twee niveaus. Het bedrijfsniveau is het hoogste niveau met daaronder het projectniveau. Op bedrijfsniveau maakt u items aan, zoals gebruikers en activiteiten, die daarna toegevoegd kunnen worden aan projecten op projectniveau. Ook kunt u op dit niveau projecten dupliceren en archiveren. Daarnaast vindt u hier totaaloverzichten, zoals een overzicht van alle projecten die aangemaakt zijn op projectniveau. In de onderliggende artikelen worden de verschillende mogelijkheden die er op bedrijfsniveau zijn verder toegelicht.

Veranderen naar projectniveau

Voor toegang tot het bedrijfsniveau dient u over de juiste bedrijfsrol te beschikken. Om van bedrijfsniveau naar het projectniveau te gaan klikt u op de knop Bedrijfsniveau in de blauwe balk en selecteert u vervolgens Projectniveau.