Gebruikers aanmaken

Inhoud

Gebruikers aanmaken

Stap 1 van het inrichten van uw Gappless omgeving is het toevoegen van personen die straks met Gappless gaan werken. Deze personen voegt u later in het proces toe aan projecten. Op bedrijfsniveau beheert u de gebruikers ‘over alle projecten heen’, op projectniveau beheert u ze per project. Een gebruiker maakt u als volgt aan:

1. Ga naar bedrijfsniveau.
  2. Klik in het zijmenu op Algemeen en vervolgens op Gebruikers.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Vul de velden in.
  5. Selecteer indien nodig een bedrijfsrol.
  6. Kies of de nieuwe gebruiker een welkomstmail toegestuurd krijgt of niet.
  • De velden Gebruikersnaam en E-mailadres zijn verplicht.
  • De Gebruikersnaam moet uniek zijn, een e-mailadres formaat hebben (het hoeft niet per se een bestaand e-mailadres te zijn) en alleen kleine letters bevatten.
  • Met de welkomstmail wordt de nieuwe gebruiker welkom geheten, krijgt hij zijn gebruikersnaam toegestuurd en kan hij een wachtwoord voor zichzelf aanmaken.

Voor meer informatie gaat u naar het artikel Het webportaal > Bedrijfsniveau > Gebruikers.

Ga door naar de volgende stap Bedrijfsconfiguratie instellen.