Inloggen

Inhoud

Inloggen

Als u de app gedownload hebt, dan tikt u op het app-icoon om de app te openen. U ziet nu het inlogscherm. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op Log in om in te loggen.

Loginscherm

Synchronisatie

Als uw inloggegevens correct zijn, dan legt de app contact met onze server en vraagt een synchronisatie aan, welke vervolgens uitgevoerd wordt. Tijdens deze synchronisatie haalt de app alle projecten voor u op waar u in het webportaal aan gekoppeld bent. Als de synchronisatie voltooid is, dan komt u terecht op het werkblad en kunt u aan de slag.

SyncAangevraagd

Wachtwoord vergeten

Het kan zijn dat u uw wachtwoord bent vergeten. Als u een foutief wachtwoord invoert, dan geeft de app hier een melding van. Tik op Opvragen. U ontvangt een e-mail op het e-mailadres dat aan uw account gekoppeld is. Middels een link in de e-mail kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord instellen.

Wachtwoord vergeten

Permissies

Om de app goed voor u te laten werken, is het belangrijk om de app de permissies te geven waar hij om vraagt. Denk hierbij aan locatie, foto’s en camera. Doet u dit niet, dan zult u tegen beperkingen aanlopen, zoals het niet kunnen toevoegen van een GPS-locatie aan een registratie of het kunnen maken van foto’s met de app. Het geven van deze permissies is alleen nodig wanneer u na de installatie voor de eerste keer inlogt en gebruik wilt maken van deze features.