Inloggen

Inhoud

Inloggen

Als u de app gedownload hebt, dan tikt u op het app-icoon om de app te openen. Het inlogscherm wordt getoond. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op Log in om in te loggen.

Loginscherm

Synchronisatie

Als uw inloggegevens correct zijn, dan legt de app contact met de server en vraagt een synchronisatie aan. Tijdens deze synchronisatie haalt de app alle projecten voor u op waar u in het webportaal aan toegevoegd bent. Als de synchronisatie voltooid is, dan komt u terecht op het werkblad en kunt u aan de slag.

SyncAangevraagd

Logingegevens vergeten

Als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord foutief invoert, dan krijgt u een melding. U kunt uw wachtwoord wijzigen door op Opvragen te tikken. U ontvangt een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account. In deze e-mail staat een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Mocht u geen toegang hebben tot dit e-mailadres of bent u uw gebruikersnaam vergeten, neem dan contact op met de Gappless beheerder binnen uw bedrijf.

Wachtwoord vergeten

Permissies

Om de app goed voor u te laten werken, is het belangrijk om de app de permissies te geven waar hij om vraagt. Denk hierbij aan locatie, foto’s en camera. Doet u dit niet, dan zult u tegen beperkingen aanlopen, zoals het niet kunnen toevoegen van een GPS-locatie aan een registratie of het kunnen maken van foto’s met de app. Het geven van deze permissies is alleen nodig wanneer u na de installatie van de app voor de eerste keer inlogt.