Project aanmaken

Inhoud

Project aanmaken

Stap 5 van het inrichten van uw Gappless omgeving is het aanmaken van een project. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar projectniveau.
  2. Klik op Nieuw project in de tab Mijn projecten.
  3. Vul alle benodigde gegevens in (velden met een * zijn verplicht).
  4. Klik op Opslaan.
  5. Het project is aangemaakt en wordt weergegeven onder Concept Projecten.
  6. U bent automatisch aan het project toegevoegd met de rollen Projectlid en Projectconfigurator.

Er kan een Projectlogo toegevoegd worden. Dit logo wordt getoond in de tegel van het project in de tab Mijn projecten. Het logo zal ook in PDF en Word exports getoond worden als er geen exportlogo geüpload is.

1. Klik in de tab Mijn projecten op het project dat u heeft aangemaakt.
  2. Klik op Logo uploaden.
  3. Selecteer uw logo en klik op Openen in de pop-up.
  4. Het logo is geüpload.

Als u het logo wilt wijzigen, dan herhaalt u bovenstaande stappen. Wilt u het logo verwijderen, dan klikt u op Verwijderen.

Project activeren

Een project dat nieuw aangemaakt is, heeft de status Concept. Als het project ingericht is en gesynchroniseerd kan worden, dan dient het project de status Actief te hebben. Dit doet u als volgt:

1. Klik in de tab Mijn projecten op het project dat u heeft aangemaakt.
  2. Klik op Project activeren.
  3. Klik op Ja om te bevestigen.
  4. Klik op Ok.
  5. Het project is nu geactiveerd en wordt niet langer weergegeven onder Concept Projecten.

Voor meer informatie gaat u naar het artikel Het webportaal > Projectniveau > Mijn projecten > Projectgegevens.

Ga door naar het volgende onderdeel Project inrichten.