Account

Inhoud

Account

Voor toegang tot Gappless is een account nodig. Neem contact op met de Gappless beheerder binnen uw bedrijf als u nog geen Gappless account heeft.

Webportaal

Inloggen

Open een ondersteunde browser op uw desktop of laptop en ga naar het webportaal.

1. Vul uw Gebruikersnaam in.
  2. Vul uw Wachtwoord in.
  3. Klik op Aanmelden.

Logingegevens vergeten

Als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord foutief invoert, dan krijgt u een melding. U kunt uw wachtwoord wijzigen door op de inlogpagina op Nu opvragen te klikken. Vervolgens vult u uw gebruikersnaam in en klikt u nog een keer op Nu opvragen. Wanneer uw gebruikersnaam correct is, dan ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw gebruikersnaam. In deze e-mail staat een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Mocht u geen toegang hebben tot dit e-mailadres of bent u uw gebruikersnaam vergeten, neem dan contact op met de Gappless beheerder binnen uw bedrijf.

Mobiele app

Inloggen

Installeer de app en open deze op uw tablet of telefoon.

1. Vul uw Gebruikersnaam in.
  2. Vul uw Wachtwoord in.
  3. Tik op Log in.

Logingegevens vergeten

Als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord foutief invoert, dan krijgt u een melding. U kunt uw wachtwoord wijzigen door op Opvragen te tikken. U ontvangt een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account. In deze e-mail staat een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Mocht u geen toegang hebben tot dit e-mailadres of bent u uw gebruikersnaam vergeten, neem dan contact op met de Gappless beheerder binnen uw bedrijf.

Tijdelijk gedeactiveerd

Uw account kan (tijdelijk) gedeactiveerd worden door de Gappless beheerder binnen uw bedrijf. Dit heeft als gevolg dat u niet kunt inloggen. Neem contact op met deze persoon om uw account weer te activeren.