Bevindingen die toegevoegd zijn aan een registratie kunnen bekeken worden door de specifieke registratie te openen in Inbox registraties, Geaccepteerde registraties of Afgekeurde registraties. Een overzicht van alle bevindingen vindt u door in het projectmenu naar Bevindingen te gaan.

De bevindingen worden weergegeven in drie tabs, namelijk Open, In opvolging en Gesloten. Deze tabs geven de status van elke bevinding weer. Elke bevinding die aangemaakt is in een registratie heeft standaard de status Open. Een bevinding kan, indien nodig, opgevolgd worden met een melding. Naast opvolgen zijn er nog een aantal andere acties die uitgevoerd kunnen worden op een bevinding. De acties worden hieronder toegelicht.

De lijst met bevindingen kan naar Excel geëxporteerd worden door op Naar Excel exporteren te klikken. Daarnaast kunt u uitgebreid zoeken, filteren en sorteren.