Persoonlijk

Gebruiker

Dit veld toont de naam en de gebruikersnaam van de persoon die ingelogd is.

Toon e-mail optie

Als u deze optie aanvinkt, dan heeft u de mogelijkheid om een ingevulde registratie niet alleen naar het webportaal te sturen, maar ook om een kopie hiervan te mailen naar uzelf en/of anderen. U kunt per registratie bepalen of u een kopie wilt mailen of niet. Standaard staat deze optie uit.

Als u een kopie wilt mailen, dan tikt u op Stuur een kopie naar e-mail onderaan een registratie. Vervolgens voegt u een of meerdere e-mailadressen toe door op het witte veld te tikken. Meerdere e-mailadressen dienen gescheiden te worden met een komma (,). Zodra de registratie verzonden wordt, wordt hij ook als PDF verstuurd naar de personen die toegevoegd zijn.

Toon e-mail optie

Toon referentie

Als u deze optie aanvinkt, dan wordt er een extra tekstveld toegevoegd aan elke registratie. Het veld kan gebruikt worden om een extra referentie in te vullen.

Referentieveld

Log uit

Als u de app wilt verlaten, dan kunt u de app gewoon wegdrukken of -swipen zonder uit te loggen. Wilt u toch uitloggen, dan tikt u op dit veld.

Notificaties

Meldingen

U ontvangt een notificatie op uw apparaat als er een melding binnengekomen is. De optie is standaard aangevinkt. Vink de optie uit als u geen notificaties voor meldingen wilt ontvangen.

Geplande registraties

U ontvangt een notificatie op uw apparaat als er een geplande registratie voor u klaarstaat. De optie is standaard aangevinkt. Vink de optie uit als u geen notificaties voor geplande registraties wilt ontvangen.

Informatie

Versie

De Gappless app ontvangt geregeld updates met verbeteringen en nieuwe functionaliteit. Hier ziet u welke versie van de app er momenteel geïnstalleerd staat op uw apparaat. We raden aan om, indien mogelijk, automatische updates in te schakelen in de App Store of Play Store, zodat u altijd over de laatste versie beschikt.

Laatste synchronisatie

In dit veld wordt het tijdstip getoond dat de app voor het laatst een synchronisatie met de server heeft uitgevoerd. Dit is een automatisch proces en wordt eens in de tien minuten uitgevoerd wanneer de app actief is op uw apparaat en uw apparaat verbonden is met internet. De app voert ook automatisch een synchronisatie uit als de app geopend wordt na langere tijd inactief te zijn geweest.

Staan er nieuwe werkpakketten met activiteiten of geplande registraties voor u klaar in het webportaal en wilt u deze zo snel mogelijk in uw app hebben staan? Dan kunt u de app tussentijds een synchronisatie laten uitvoeren. Tik hiervoor op het rotatie-icoon. Deze gaat vervolgens draaien wat betekent dat de app aan het synchroniseren is. De synchronisatie is voltooid als het icoon gestopt is met draaien. De nieuwe items staan nu in uw app.

Support

Als u meer informatie wilt over de werking en de verschillende functies van de app, dan tikt u op het veld Support. U komt dan terecht op deze website.

Algemene voorwaarden

Tik op dit veld als u de algemene voorwaarden wilt lezen.