In de tab Instellingen ziet u het volgende:

Persoonlijk

Gebruiker

Dit veld toont de naam en de gebruikersnaam van de persoon die ingelogd is.

Toon e-mail optie

Als u deze optie aanvinkt, dan heeft u de mogelijkheid om een ingevulde registratie niet alleen naar het webportaal te sturen, maar ook om een kopie hiervan te mailen naar uzelf en/of anderen. Onderaan elke registratie wordt nu deze mogelijkheid geboden. U kunt per registratie bepalen of u een kopie wilt mailen of niet. Standaard staat deze optie uit.

Als u een kopie wilt mailen, dan tikt u op Stuur een kopie naar e-mail onderaan de registratie. Vervolgens voegt u een of meerdere e-mailadressen toe door op het witte veld te tikken. Meerdere e-mailadressen moeten gescheiden worden met een komma (,). Standaard staat het e-mailadres van de ingelogde gebruiker al ingevuld. De ontvanger(s) ontvangt de registratie als een PDF-bestand in zijn e-mail.

Toon e-mail optie

Toon referentie

Als u deze optie aanvinkt, dan wordt er een extra tekstveld toegevoegd aan elke registratie. Het veld kan gebruikt worden om een extra referentie in te vullen.

Referentieveld

Log uit

Als u de app wilt verlaten, dan kunt u de app gewoon wegdrukken of -swipen zonder uit te loggen. Wilt u toch uitloggen, dan tikt u op dit veld.

Informatie

Hier wordt informatie over de app getoond.

Versie

De versie van de Gappless app die geïnstalleerd is.

Laatste synchronisatie

Het tijdstip dat de app voor het laatst een synchronisatie met de server heeft uitgevoerd.

Support

Als u hierop tikt, dan komt u terecht op deze website.

Algemene voorwaarden

U kunt hierop tikken als u de gebruiksvoorwaarden wilt lezen.