Het webportaal

Inhoud

Het webportaal

Het webportaal login scherm

Het webportaal is de online webomgeving van Gappless waarin alles met betrekking tot het registreren van activiteiten beheerd wordt. In het webportaal wordt het voorbereidende en controlerende werk gedaan, in de mobiele app het uitvoerende. Het webportaal heeft een hiërarchische structuur en bestaat uit twee niveaus. Het bedrijfsniveau is het hoogste niveau met daaronder het projectniveau. Klik hier om naar het webportaal te gaan.

Systeemvereisten

Uw desktop of laptop dient te beschikken over:

Als uw apparaat niet aan deze vereisten voldoet, dan kan uw ervaring met de Gappless webomgeving minder goed zijn. Dit zou bijvoorbeeld kunnen optreden wanneer er in projecten gewerkt wordt met zeer grote hoeveelheden objecten.

Webbrowser

De browsers Chrome en Firefox worden door ons ondersteund en kunt u hier downloaden:

Update uw browser regelmatig zodat u altijd over een recente versie beschikt.