De mobiele app

De app op mobiel of tablet

De mobiele app van Gappless wordt gebruikt om op locatie digitale registraties te maken van activiteiten die uitgevoerd worden. Digitaal registreren kent vele voordelen, zoals:

Synchronisatie

Er vindt dataverkeer plaats tussen het webportaal en de mobiele app.
Ten eerste wordt er data naar de app gestuurd. Denk hierbij aan projecten, werkpakketten, objecten, locaties, (geplande) activiteiten, afgekeurde registraties en meldingen. Zodra een app-gebruiker alle data ontvangen heeft, kan hij aan de slag. Hij kan ervoor kiezen om online of offline zijn werk te doen. Wanneer een app-gebruiker online is, checkt de app geregeld of er nieuwe items klaarstaan of wijzigingen zijn.
Daarnaast wordt er ook weer data van de app naar het webportaal verstuurd. Denk hierbij aan ingevulde registraties die voortkomen uit uitgevoerde activiteiten of meldingen. Is een registratie succesvol verstuurd, dan is deze direct zichtbaar in het webportaal en kan deze vervolgens gecontroleerd worden.