Werkpakketten synchroniseren

Inhoud

Werkpakketten synchroniseren

Om de activiteiten die toegevoegd zijn aan een werkpakket te kunnen gaan registreren dient het werkpakket gesynchroniseerd te worden met de mobiele apps van de projectleden die toegevoegd zijn aan het werkpakket. Om de synchronisatie van een werkpakket te starten, doet u het volgende:

1. Klik op Bewerken in het tabblad Algemeen van het werkpakket dat u wilt synchroniseren.
  2. Zet de status op In uitvoering.
  3. Controleer of de startdatum van het werkpakket niet in de toekomst ligt.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Het werkpakket zal nu gesynchroniseerd worden. Bij de eerstvolgende synchronisatie van de app(s) zal het werkpakket inclusief de toegevoegde activiteit(en) zichtbaar zijn.

Is het werkpakket of een activiteit na synchronisatie niet zichtbaar in de mobiele app? Controleer dan de volgende instellingen:

Werkpakket Activiteit
Het project dient geactiveerd te zijn. Het touchform dat gekoppeld is aan de activiteit dient gepubliceerd te zijn.
De status van het projectlid dient op Actief te staan in het project en in het werkpakket. De status van de activiteit dient op Actief te staan in het werkpakket.