Geschiedenis

Inhoud

Geschiedenis

Verstuurde registraties Een succesvol verstuurde registratie
Gevuld SendingDone

De tab Geschiedenis geeft u een overzicht van alle verzonden registraties.

Statussen

De registraties kunnen verschillende statussen hebben. Zo kunt u duidelijk zien of uw registraties al dan niet succesvol verzonden zijn. De volgende statussen worden gebruikt:

Openen

Een verzonden registratie kunt u openen door erop te tikken. U kunt de registratie alleen bekijken en er geen wijzigingen meer in aanbrengen.

Verwijderen

U heeft de mogelijkheid om verzonden registraties die ouder zijn dan 28 dagen te verwijderen uit het overzicht. Dit doet u door op de rode Verwijder-knop rechtsboven te tikken. Als er geen registraties zijn die ouder dan 28 dagen zijn, dan geeft de app hier een melding van.
U kunt ook een losse registratie verwijderen door deze naar links te swipen en rechts op de rode Verwijder-knop te tikken die tevoorschijn komt.

Meer informatie

In het veld van een registratie ziet u een -icoontje staan. Als u daar op tikt, dan komt u in een nieuw scherm waar meer informatie over de registratie getoond wordt. In dit scherm worden 2 verschillende elementen weergegeven:

Het kan helaas weleens voorkomen dat een registratie om wat voor reden dan ook niet volledig verstuurd wordt. Mocht het gebeuren dat een verzonden registratie onvolledig is, dan kunt u ons dat laten weten via ons ticket systeem. U helpt ons enorm door een screenshot van dit informatiescherm toe te voegen aan uw ticket.