Projectleden toevoegen

Inhoud

Projectleden toevoegen

1. Klik in de tab Mijn projecten op het project waar u projectleden aan wilt toevoegen.
  2. Klik in het zijmenu op Projectorganisatie.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Er verschijnt een nieuw venster.
  5. Selecteer alle personen die toegevoegd moeten worden aan het project.
  6. Klik op Toevoegen.
  7. In het venster dat verschijnt selecteert u de juiste projectrol(len) voor elk projectlid.
  8. Klik op Opslaan.
  9. De projectleden zijn toegevoegd.

Voor meer informatie over het beheer van projectleden gaat u naar het artikel Het webportaal > Projectniveau > Mijn projecten > Projectorganisatie.