Opmerkingen

Inhoud

Opmerkingen

In de mobiele app is aan elke registratie een aantal standaardvelden toegevoegd waaronder een veld Opmerkingen/Afwijkingen. Een app-gebruiker kan deze gebruiken om een opmerking of afwijking toe te voegen aan een registratie. Zodra een registratie verstuurd is door een app-gebruiker en goedgekeurd is in Inbox registraties wordt de opmerking ook getoond in het grid Opmerkingen. Dit grid toont alle opmerkingen en afwijkingen van goedgekeurde registraties. Op deze manier kunt u eenvoudig zien of een dergelijke registratie nog een bepaalde opvolging nodig heeft. De opmerkingen en afwijkingen worden weergegeven met een status die standaard op Open staat. Opmerkingen en afwijkingen die geen opvolging nodig hebben of die afgehandeld zijn, kunnen gesloten worden door op de knop Opmerking sluiten te klikken. De status verandert dan van Open naar Gesloten.

De lijst met opmerkingen en afwijkingen kunt u exporteren naar Excel door op Naar Excel exporteren te klikken. Daarnaast kunt u uitgebreid zoeken, filteren en sorteren.