Uitvoering

Inhoud

Uitvoering

De app is enkel op mobiel en tablet beschikbaar.

Dit is omdat de werkzaamheden buiten plaatsvinden en het digitale werk zo eenvoudig en snel mogelijk gedaan moet kunnen worden.

Touchforms

Alle werkzaamheden zijn dus opgebouwd uit activiteiten die op iets worden toegepast.

Elke activiteit die uitgevoerd moet worden, moet geregistreerd worden om het gedane werk aan te tonen.

Dat is het hoofddoel waarbij Gappless optimaal kan worden ingezet.

Met Touchforms kunt u geheel zelf elke vragenlijst samenstellen die u nodig heeft.

Door middel van standaard vraag- en antwoordsoorten kunnen er geen fouten ontstaan door inconsistenties.

Bovendien, zoals gebruikelijk bij Gappless, is ook elk formulier ook herbruikbaar om zo tijd verspilling te voorkomen.

Touchforms kunnen in het portaal aangemaakt worden.

Bij een synchonisatie komen deze beschikbaar om in te vullen in de app.

Op deze manier heeft u de totale vrijheid om registraties zo in te richten zoals u zelf wilt.

Werkblad

Alle ingeplande activiteiten verschijnen vanzelf op het werkblad van de app-gebruiker die daartoe aangewezen is.

Synchronisatie

Om het werk niet afhankelijk te maken van een internet verbinding, wordt de app gesynchroniseert met het systeem en heeft daardoor altijd alle informatie die nodig is voor de app-gebruiker om door te werken.

Wanneer de app-gebruiker de registratie instuurt, wordt deze ook automatisch weer gesynchroniseert waardoor hij ingevuld verschijnt in het webportaal.

De app-gebruiker hoeft hier zelf geen acties voor uit te voeren, zodat hij zich volledig kan toeleggen op het werk wat uitgevoerd moet worden.

Controle

In het webportaal vinden ook de controles plaats.

Wanneer een registratie, om welke reden dan ook, afgekeurd wordt, verschijnt er ook automatisch een melding op de app van de betreffende app-gebruiker.

De app-gebruiker kan dan, afhankelijk van de reden, de registratie aanpassen en opnieuw insturen voor controle.

Meldingen

Wanneer er een melding gemaakt wordt van een activiteit die uitgevoerd moet worden, krijgt de aangewezen app-gebruiker hier automatisch een notificatie van.

De app-gebruiker kan dan de suggestie uitvoeren, of deze naar eigen inzicht aanpassen en verwerken.