AndroidInstellingen

Het menu-item Instellingen biedt u een aantal dingen:

Gebruikersinformatie

Bovenaan het scherm worden de naam en de gebruikersnaam weergegeven van de gebruiker die ingelogd is.

Toon mail optie

Als u deze optie aanvinkt, dan heeft u de mogelijkheid om een ingevulde registratie niet alleen naar kantoor te sturen, maar ook om een kopie hiervan te e-mailen. Onderaan elke registratie wordt nu deze mogelijkheid geboden. U kunt per registratie bepalen of u een kopie wilt mailen of niet. Standaard staat deze optie uit.

Als u een kopie wilt mailen, dan tikt u op Stuur een kopie naar email (zie plaatje). Vervolgens kunt u één of meerdere e-mailadressen toevoegen door op het witte veld te tikken. Meerdere e-mailadressen moeten gescheiden worden met een komma (,). Standaard staat het e-mailadres van de ingelogde gebruiker al ingevuld. Wanneer u op de Verzend-knop tikt van de registratie, dan wordt de registratie én naar kantoor verstuurd én naar de e-mailadressen die u heeft ingevoerd. De ontvanger(s) ontvangt de registratie als een PDF-bestand in zijn e-mail.

androidmailoptie

Toon referentie

Als u deze optie aanvinkt, dan wordt er een extra tekstveld toegevoegd aan elke registratie (zie plaatje). Het veld kan gebruikt worden om een extra referentie in te vullen.

androidreferentieveld

Uitloggen

Als u de app wilt verlaten, dan kunt u de app gewoon wegdrukken of -swipen zonder uit te loggen. Wilt u toch uitloggen, dan tikt u op dit veld.

App-informatie

Vervolgens wordt er informatie over de app getoond. Deze informatie bestaat uit:

Support

Wanneer u op het veld Support tikt, dan wordt u doorverwezen naar onze helpsite Gappless Help (waar u dit nu aan het lezen bent). Hier vindt u o.a. verschillende artikelen over onze Android applicatie.

Algemene voorwaarden

Hier worden onze gebruiksvoorwaarden getoond.

Internetsnelheid

De app geeft aan of het device verbonden is met internet en wat de kwaliteit hiervan is. Het volgende kan hier weergegeven worden:

Mocht u een probleem ervaren met de app, dan kunt u ons dit laten weten door een ticket aan te maken in ons ticket systeem. U helpt ons enorm door een screenshot van uw Instellingen-scherm toe te voegen aan het ticket. Dan weten we namelijk precies om welke gebruiker het gaat, welke app-versie gebruikt wordt en wanneer de laatste synchronisatie was.