iOS

Inhoud

Apple iOS

De Gappless app is beschikbaar voor alle iPad en iPhone apparaten met iOS 11 of hoger.

Installatie

1. Ga op uw tablet/telefoon naar install.gappless.com .
  2. Tik op Download Gappless.
  3. Tik op Nieuwe installatie.
  4. Tik op Download.
  5. Ga terug naar het beginscherm van de tablet/telefoon en open Instellingen.
  6. Tik vervolgens op Algemeen en scroll naar beneden naar Apparaatbeheer (of Beheer profielen en apparaten).
  7. Tik op Gappless B.V. en dan op Vertrouw Gappless B.V..
  8. Tik vervolgens op Vertrouw.
  9. De app is nu klaar voor gebruik. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Let er op dat u Gappless toegang geeft tot de filmrol, camera en locatie om optimaal gebruik te maken van de app.

iOS login scherm

Herinstallatie

Verwijder de app volledig van uw apparaat

Installeer de app nu volgens de instructies hierboven.