Opvolging

Voorziet uw bedrijf in (enige vorm van) calamiteitenbeheer? Met de Meldingen module in Gappless kunt u snel opvolging geven aan meldingen die bij u binnenkomen van ongevallen of andersoortige calamiteiten. De module stelt u in staat om eenvoudig meldingen aan te maken, te voorzien van de benodigde informatie en te versturen naar uw collega’s in het veld. Uw collega ontvangt de melding in de Gappless app en is op deze manier direct op de hoogte van het wat, waar, wanneer en hoe. Zo bent u als bedrijf snel ter plaatse en kan er gepaste actie ondernomen worden.

Onderstaande stroomdiagram laat zien hoe het werkt.

Een afwijkende situatie wordt geconstateerd

Projectlid
Ontvangt melding van opdrachtgever, collega, iemand anders

Een melding wordt aangemaakt

Projectlid
Maakt een melding aan in het portaal Voorziet de melding van informatie en voegt evt. voorgestelde activiteit toe Verstuurt de melding naar app-gebruiker

De melding wordt uitgevoerd

App-gebruiker
Krijgt notificatie van de melding in de app Rijdt naar de locatie en voert zijn werk uit Registreert het werk in bijgevoegde activiteit Rondt de melding af: melding en registratie worden teruggestuurd naar kantoor

De melding wordt afgerond

Projectlid
Ontvangt de afgeronde melding van app-gebruiker Controleert de melding en registratie van uitgevoerde activiteit Rondt de melding af in het portaal

Beheer

Daarnaast kunt u met de module alle meldingen uitstekend beheren:

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe de Meldingen module werkt, gaat u naar het artikel Het webportaal > Projectniveau > Mijn Projecten > Meldingen.

Heeft u interesse in deze module? Neem dan contact op met uw Gappless accountmanager en informeer naar de mogelijkheden.