Meldingen

Inhoud

Meldingen

De Meldingen module bestaat uit verschillende tabs. Met deze tabs kunt u de meldingen die aangemaakt zijn in Gappless heel eenvoudig beheren. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over de toepassing van de module gaat u naar het artikel Modules > Meldingen.

Nieuw

Nieuwe meldingen

Door op Nieuw te klikken maakt u een nieuwe melding aan.

Nieuwe melding aanmaken

In de pop-up die verschijnt vult u de velden in die van toepassing zijn. U kunt vervolgens kiezen uit Annuleren, Opslaan en Opslaan en naar verzendgegevens. Als u de melding direct wilt verzenden, dan kiest u voor de laatste optie. Er verschijnt een nieuwe pop-up.

Nieuwe melding versturen

Hier kiest u een werkpakket, een app-gebruiker en eventueel één of meerdere voorgestelde activiteiten. Hierna klikt u op Verzend. De melding wordt nu verzonden naar de betreffende app-gebruiker en deze ontvangt een pushbericht van de melding op zijn device. De melding verhuist van de tab Nieuw naar de tab Verstuurd.

Voorgestelde activiteit(en)

U kunt één of meerdere activiteiten aan een melding koppelen. Op deze manier stelt u aan de app-gebruiker voor welke activiteit(en) er uitgevoerd en geregistreerd moet worden. De app-gebruiker heeft de mogelijkheid om de voorgestelde activiteit(en) te verwijderen. Hij kan eventueel zelf andere activiteiten toevoegen aan de melding.

U kunt ook direct vanuit een ontvangen registratie of geaccepteerde registratie een melding aanmaken. Hoe u dit kunt doen leest u in het artikel Inbox activiteiten.

Verstuurd

Verstuurde meldingen

Hier vindt u het overzicht van alle verzonden meldingen. U kunt de meldingen inzien door te klikken op Openen. Daarnaast kunt u het overzicht naar Excel exporteren.

Melding intrekken

Een verstuurde melding kan om wat voor reden dan ook weer ingetrokken worden. U trekt een melding in door de melding te openen en op Melding intrekken te klikken. De melding wordt direct ingetrokken als de app actief is. De ingetrokken melding verhuist van de tab Verstuurd naar Geannuleerd.

Opnieuw verzenden

Een verstuurde melding kan opnieuw verzonden worden. U gebruikt deze functie als u de melding door een andere app-gebruiker wilt laten afhandelen of als de app-gebruiker aan wie de melding verzonden was deze niet meer in zijn app heeft staan. U opent de betreffende melding en klikt op Opnieuw verzenden. U selecteert wederom een werkpakket, een app-gebruiker en eventueel een voorgestelde activiteit. Vervolgens klikt u op Verzend. De melding wordt ingetrokken bij de app-gebruiker die de melding oorspronkelijk ontvangen had en direct verzonden naar de nieuw gekozen app-gebruiker. Als u de melding opent, ziet u bij Verstuurde meldingen de status van de melding.

Voltooid

Voltooide meldingen

Een melding die verstuurd en afgerond is door de app-gebruiker verhuist in het webportaal van de tab Verstuurd naar Voltooid. Een eventueel gekoppelde activiteit die ingevuld en verstuurd is door de app-gebruiker, is te vinden in Inbox activiteiten met een verwijzing naar de betreffende melding. Deze activiteit is ook vanuit de melding te openen onder het kopje Opvolging.

Een melding die voltooid is, kunt u eventueel weer opnieuw verzenden. U kunt de melding ook afronden. De melding verhuist dan van de tab Voltooid naar Afgerond.

Afgerond

Afgeronde meldingen

In deze tab vindt u alle afgeronde meldingen. Open een afgeronde melding om deze te bekijken. U kunt een export maken van het overzicht van de afgeronde meldingen.

Een afgeronde melding kunt u heropenen. Hiervoor opent u de melding en klikt u op Melding heropenen. De melding verhuist dan weer van de tab Afgerond naar Voltooid.

Geannuleerd

Geannuleerde meldingen

Alle meldingen die verstuurd en daarna ingetrokken zijn, vindt u hier terug.

Meldingen in de app

Lees in het artikel De app > iOS > Meldingen hoe Meldingen in de iOS app werkt.

Lees in het artikel De app > Android > Meldingen hoe Meldingen in de Android app werkt.