Projectgegevens

Omschrijving

Projectgegevens

Hier worden de basisgegevens van een project ingevuld. Dit zijn:

Wanneer u een nieuw project start, wordt dit scherm als eerste getoond zodat u direct deze gegevens kunt toevoegen.

U kunt een projectlogo instellen. Dit logo wordt getoond in de tegel van het project in het scherm ‘Mijn projecten’. Deze zal ook op exports getoond worden als er geen exportlogo geüpload is.

Projectstatus

Wanneer u een nieuw project bent gestart en u bovenstaande gegevens heeft ingevuld en opgeslagen, dan begint u met dit project in ‘Concept’-status. Op het moment dat u het project actief in gebruik wilt gaan nemen, dient u het project eerst te activeren. Dit doet u door in dit scherm op Project activeren te klikken.

Zolang het project in 'Concept' staat, wordt het project niet gesynchroniseerd met de mobiele app.