Account

Inhoud

Inloggen

Voor toegang tot Gappless is een account nodig. Voor zaken omtrent een account kunt u terecht bij de Gappless beheerder binnen uw bedrijf.

Webportaal

Ga naar het webportaal.

1. Vul uw Gebruikersnaam in.
  2. Vul uw Wachtwoord in.
  3. Vink aan dat u Akkoord gaat met de voorwaarden.
  4. Klik op Aanmelden.

Mobiele app

Zorg dat u de app geïnstalleerd hebt.

Open de app op uw tablet of telefoon.

1. Vul uw Gebruikersnaam in.
  2. Vul uw Wachtwoord in.
  3. Vink aan dat u Akkoord gaat met de voorwaarden.
  4. Tik op Log in.

Wachtwoord vergeten

Webportaal

Als u uw wachtwoord verkeerd invult, dan krijgt u een melding. U kunt uw wachtwoord aanpassen door op de inlogpagina op Nu opvragen te klikken. Vervolgens vult u uw gebruikersnaam in.

Wanneer uw gebruikersnaam correct is, dan ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw gebruikersnaam met vervolgstappen om het wachtwoord te wijzigen.

Mocht u geen toegang hebben tot dit e-mailadres of bent u uw gebruikersnaam vergeten, neem dan contact op met de Gappless beheerder binnen uw bedrijf.

App

Als u uw wachtwoord verkeerd invult, dan krijgt u een melding. Als u het wachtwoord opnieuw wilt instellen, dan tikt u in deze melding op Opvragen. Vervolgens vult u uw gebruikersnaam in.

Wanneer uw gebruikersnaam correct is, dan ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw gebruikersnaam met vervolgstappen om het wachtwoord te wijzigen.

Mocht u geen toegang hebben tot dit e-mailadres of bent u uw gebruikersnaam vergeten, neem dan contact op met de Gappless beheerder binnen uw bedrijf.

Wachtwoord aanpassen

U kunt altijd uw wachtwoord aanpassen. Wij adviseren dit in ieder geval te doen zodra u uw accountgegevens ontvangen hebt.

Tijdelijk gedeactiveerd

Uw account kan (tijdelijk) gedeactiveerd worden door uw Gappless beheerder. Dit zorgt ervoor dat uw toegang tot Gappless geblokkeerd is. Wanneer dit het geval is, dient u contact op te nemen met uw Gappless beheerder om dit aan te passen.