Het webportaal heeft een hiërarchische structuur en bestaat uit twee niveaus. Het bedrijfsniveau is het hoogste niveau met daaronder het projectniveau. Op bedrijfsniveau kunnen items, zoals gebruikers en activiteiten aangemaakt worden die vervolgens in alle projecten op projectniveau gebruikt kunnen worden. Dit maakt het bijvoorbeeld heel makkelijk om snel een nieuw project in te kunnen richten. Ook vindt u hier totaaloverzichten, zoals een overzicht van alle projecten van het bedrijf waar Gappless voor wordt gebruikt.

Niveau veranderen

Als u over de juiste bedrijfsrollen beschikt, dan kunt u tussen de twee niveau’s schakelen.

Als u op het Gebruikersicoontje rechtsboven in de hoek klikt, dan ziet u in de uitklapper de optie Verander naar projectniveau. Door hier op te klikken gaat u naar het andere niveau. Linksboven in de oranje balk ziet u op welk niveau u zich bevindt.

Naar projectniveau veranderen