Wat is een registratie?

Een uit te voeren activiteit wordt in Gappless geregistreerd met een touchform. Een registratie is een ingevuld touchform. Zodra een app-gebruiker een registratie voltooid heeft, verstuurt hij deze naar het webportaal. Daar verschijnt hij in de inbox van het project waartoe de registratie behoort.
In het webportaal kunnen registraties op verschillende plekken, zoals hier en hier, geëxporteerd worden, zodat deze bijvoorbeeld toegevoegd kunnen worden aan een opleverdossier.