Projectniveau

Omschrijving

Het webportaal heeft een hiërarchische structuur en bestaat uit twee niveaus. Het bedrijfsniveau is het hoogste niveau met daaronder het projectniveau. Op projectniveau beheert u al uw projecten waarvan de activiteiten geregistreerd worden met Gappless.

Niveau veranderen

Als u over de juiste bedrijfsrollen beschikt, dan kunt u tussen de twee niveau’s schakelen.

Als u op het Gebruikersicoontje rechtsboven in de hoek klikt, dan ziet u in de uitklapper de optie Verander naar bedrijfsniveau. Door hier op te klikken gaat u naar het andere niveau. Linksboven in de oranje balk ziet u op welk niveau u zich bevindt.

Naar bedrijfsniveau veranderen