De mobiele app

De app op mobiel of tablet

De mobiele app wordt gebruikt om op locatie digitale registraties te maken van activiteiten die door uw bedrijf worden uitgevoerd. Digitaal registreren kent vele voordelen, zoals:

Synchronisatie

Er vindt dataverkeer plaats tussen het webportaal, via onze server, en de mobiele app.
Ten eerste wordt er data naar de mobiele app gestuurd. Denk hierbij aan projecten, werkpakketten, objecten, locaties, (geplande) activiteiten, afgekeurde registraties en meldingen. Zodra een app-gebruiker alle data ontvangen heeft, kan hij aan de slag. Hij kan ervoor kiezen om online of offline zijn werk te doen. Wanneer een app-gebruiker online is, checkt de app geregeld of er nieuwe dingen klaarstaan of wijzigingen zijn.
Daarnaast wordt er ook weer data van de app naar de server verstuurd. Denk hierbij aan ingevulde registraties die voortkomen uit (geplande) activiteiten en meldingen. Is een registratie aangekomen op de server, dan is deze vanaf dat moment zichtbaar in het webportaal en kan deze vervolgens gecontroleerd worden.

Downloaden

De app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten. Klik hier, vanaf je tablet of telefoon, om de app te downloaden: DOWNLOADEN