Afgekeurde activiteiten

Inhoud

Afgekeurde activiteiten

Alle registraties die afgekeurd zijn tijdens de controle in Inbox activiteiten verschijnen in Afgekeurde activiteiten. Zo ziet u precies welke registraties teruggestuurd zijn naar welke app-gebruikers en met welke reden. U kunt uitgebreid zoeken, filteren en sorteren en exports maken in PDF, Word en Excel. De lijst met registraties kunt u exporteren naar Excel door op Naar Excel exporteren te klikken. Door een registratie te selecteren en op Audit trail te klikken, ziet u een overzicht van wie welke actie heeft uitgevoerd met betrekking tot de registratie.

Als u de module Meldingen hebt toegevoegd aan uw Gappless omgeving, dan kunt u een afgekeurde registratie opvolgen met een melding. U opent een registratie en klikt vervolgens op het icoon . Een nieuw scherm wordt geopend waarin een melding aangemaakt kan worden.

Wanneer een app-gebruiker een afgekeurde activiteit opnieuw ingestuurd heeft, dan wordt de registratie weer verplaatst naar Inbox activiteiten.