Login

Inhoud

Permissies

Locatie Camera Bestanden
Permissie locatie Permissie camera Permissie bestanden

Als u de app geïnstalleerd hebt en u tikt op het app-icoon, dan opent de app zich. Allereerst vraagt het Android besturingssysteem u of u de app een aantal permissies wilt geven (zie plaatjes). Om de app goed voor u te laten werken, is het belangrijk om de app al deze permissies te geven. Doet u dit niet, dan zult u tegen beperkingen aanlopen, zoals het niet kunnen toevoegen van een GPS-locatie aan een registratie of het kunnen maken van foto’s met de app. Het geven van deze permissies is alleen nodig als u na de installatie de app voor de eerste keer opent.

Inloggen

Als u de app de permissies hebt gegeven, dan kunt u vervolgens gaan inloggen. U voert uw gebruikersnaam en wachtwoord in, u vinkt Akkoord met de voorwaarden aan en u tikt op Log in (zie plaatje).

Login scherm

Wachtwoord vergeten

Het kan zijn dat u uw wachtwoord bent vergeten. Als u een foutief wachtwoord invoert, dan geeft de app hier een melding van. U kunt een nieuw wachtwoord aanmaken door uw gebruikersnaam in te voeren in het venster (zie plaatje) en te verzenden. U ontvangt een e-mail op het e-mailadres dat aan uw account gekoppeld is. Middels een link in de e-mail kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord instellen.

Wachtwoord vergeten

Synchronisatie

Als uw inloggegevens correct zijn, dan legt de app contact met onze server en vraagt een synchronisatie aan, welke vervolgens uitgevoerd wordt (zie plaatje). Tijdens deze synchronisatie haalt de app alle projecten voor u op waar u in het webportaal aan gekoppeld bent. Als de synchronisatie voltooid is, dan komt u terecht op het werkblad en kunt u aan de slag.

SyncUitgevoerd