Android

Inhoud

Google Android

De Gappless app is beschikbaar voor alle Android apparaten met Android 7 (Nougat) of hoger.

Installatie

1. Ga op uw tablet/telefoon naar install.gappless.com .
  2. Tik op Download Gappless.
  3. Tik op Download.
  4. Ga terug naar het beginscherm van de tablet/telefoon en open de map Downloads.
  5. Tik vervolgens op het bestand ‘Gappless_x.x.x.x.apk’ en vervolgens op Installeren.
  6. Tik als laatst op Gereed.
  7. De app is nu klaar voor gebruik. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Let er op dat u Gappless toegang geeft tot de filmrol, camera en locatie om optimaal gebruik te maken van de app.

AndroidLogin

Zorg ervoor dat uw Android tablet/telefoon apps kan installeren die niet vanuit de Google Play Store gedownload worden:

1. Ga op uw device naar Instellingen.
  2. Tik op Apps en meldingen.
  3. Tik op Geavanceerd.
  4. Tik op Speciale app-toegang.
  5. Tik op Onbekende apps installeren. Bij uw browser moet staan: Toegestaan.