Geaccepteerde activiteiten

Inhoud

Geaccepteerde activiteiten

Geaccepteerde registraties

Alle registraties die goedgekeurd zijn tijdens de controle in Inbox activiteiten verschijnen in Geaccepteerde activiteiten. U kunt uitgebreid zoeken, filteren en sorteren en exports maken in PDF, Word en Excel. De lijst met registraties kunt u exporteren naar Excel door op Naar Excel exporteren te klikken. Door een registratie te selecteren en op Audit trail te klikken, ziet u een overzicht van wie welke actie heeft uitgevoerd met betrekking tot de registratie.

Als u de module Meldingen hebt toegevoegd aan uw Gappless omgeving, dan kunt u een goedgekeurde registratie opvolgen met een melding. U opent een registratie en klikt vervolgens op het icoon . Een nieuw scherm wordt geopend waarin een melding aangemaakt kan worden.