Verdeling

Inhoud

Verdeling

Wanneer er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, moet het werk op een goede en efficiënte manier verdeeld worden.

Gappless maakt houdt zo goed mogelijk de praktijk binnen een organisatie aan om de verdeling zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Daarbij is niet alleen rekening gehouden met intuïtiviteit, maar ook in herbruikbaarheid om dubbel werk te voorkomen.

Daarom is het verdeeld in bedrijfsniveau en projectniveau.

Bedrijfsniveau

Dit is het hoogste niveau. Van hieruit kan alles per bedrijf ingesteld worden, zoals gebruikers, projecten en standaard instellingen zoals rapportage templates en logo’s.

Alle instellingen en data op dit niveau kan worden gebruikt voor het hele bedrijf, zoals dat ook buiten de digitale wereld geldt. Vanuit het bedrijfsniveau wordt ook het beheer van projecten geregeld. Deze vallen immers altijd onder het bedrijf.

Projectniveau

Dit is waar het werk op administratief niveau gedaan kan worden per project.

Alles kan klaargezet worden voor de uitvoerders en de resultaten kunnen hier verwerkt worden. Wanneer een bepaald bedrijf veel voorkomende activiteiten heeft of vaak op bepaalde locaties werkt, kunnen alle instellingen op het bedrijfsniveau per project herbruikt worden.

Bovendien kunnen elementen op projectniveau verplaatst worden naar bedrijfsniveau wanneer dit nodig wordt geacht. Daarmee wordt wederom dubbel werk voorkomen.

De app

Dit is waarmee de ingeplande handelingen uitgevoerd en vastgelegd worden. Dit is meestal ter plaatse buiten, vandaar dat dat gedeelte via een app op de tablet of mobiel gedaan wordt.

De app wordt automatisch gesynchroniseert met het Webportaal zodat een app-gebruiker ook zonder internet gewoon zijn werk kan blijven doen.

Alles kan vanuit het Webportaal klaargezet worden zodat de app-gebruiker zo gemakkelijk en snel mogelijk zijn werk kan doen.